Islandski junak bo igral v Angliji

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeprav je spomin na nogometni Euro že nekoliko zbledel, pa so si angleški navijači zelo dobro zapomnili Ragnarja Sigurðssona.
Oglej si celoten članek

Islandski nogometaš Ragnar Sigurðsson je bil eden od dveh junakov svoje države, ki so v osmini finala izločili favorite iz Anglije, zdaj pa je nove delodajalce našel prav na Otoku, podpisal je pogodbo z drugoligašem Fulhamom.

Za Angleže usodnega 27. junija je bil Sigurðsson strelec izenačujočega gola, le 12 minut pozneje pa je zmagoviti zadetek prispeval Kolbeinn Sigþórsson.

Sigurðsson bo zdaj lahko svoje znanje potrjeval prav v Angliji, kamor se je preselil iz ruskega Krasnodarja. Njegov novi klub je Fulham, ki ni razkril finančnih podrobnosti selitve, pogodba z Islandcem pa velja dve leti. V Rusiji je Sigurðsson igral od leta 2011, v Krasnodar pa je prispel iz danskega Københavna.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.