Italijan prestrašil gledalce v Planici

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
V kvalifikacijah za posamično tekmo se je eden od tekmovalcev za las izognil hujšemu padcu.
Oglej si celoten članek

Na petkovo tekmo se je v četrtkovih kvalifikacijah med drugimi skušal prebiti tudi Italijan Roberto Dellasega. 27-letniku ni uspelo, lahko pa je srečen, da je ostal v enem kosu.

Nesojeni rekorder "V Planici bi se dalo doseči svetovni rekord, če ..."

V nepredvidljivih vetrovnih razmerah je Dellasega takoj po odskoku izgubil nadzor nad smučmi in kazalo je, da bo prišlo do padca. Nekako se je uspel ujeti in pristati na nogah, z daljavo 88 metrov je seveda ostal daleč od uvrstitve na tekmo.

Šok za Tandeja Popoln polet Kranjca, padel tudi "svetovni rekord"

Kvalifikacije je dobil Norvežan Johann Andre Forfang, drugi je bil najboljši Slovenec Anže Semenič, tretji pa Poljak Dawid Kubacki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.