Italijani med SP 2014 brez Twitterja

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski nogometaši ne bodo smeli uporabljati socialnih omrežij v času svetovnega prvenstva prihodnje leto v Braziliji.
Oglej si celoten članek

To je v pogovoru za televizijo Rai dejal selektor azzurov Cesare Prandelli, najverjetneje pa bo prepoved uporabe Twitterja in Facebooka začela veljati že pred prvenstvom.

Prandellija je k prepovedi socialnih omrežij nedvomno spodbudil tvit Maria Balotellija konec tedna, kjer se je 23-letni temnopolti nogometaš ogradil od ideje, ki jo je sprožila Gazzetta dello Sport, da je Balotelli simbol v boju proti mafiji, s čimer je nogometaš požel precej kritik.

"Ne vem, ali je v njegovih idejah veliko jeze, vem samo, da je vseskozi pod pritiski. Je mlad, mora izživeti življenje, saj je star 23 let, a je hkrati tudi javna osebnost in mora živeti tudi s tem," je dejal Prandelli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.