Italijani ostali še brez Bargnanija

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Italijani, ki bodo igrali v predtekmovalni skupini v Kopru, so ostali še brez drugega velikega zvezdnika pred EP v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Italijanska košarkarska reprezentanca je po odpovedi Danila Galinarija ostala še brez drugega igralca, ki si kruh služi v severnoameriški ligi NBA.

Andrea Bargnani, novi član New York Knicks, je nastop na EuroBasketu odpovedal zaradi pljučnice, po kateri sicer dobro okreva, a na EP v Sloveniji vseeno ne bo zaigral. 27-letnik je do konca pretekle sezone igral za Toronto Raptors, ki so ga leta 2006 tudi izbrali na naboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.