Italijanski velikan Juventus imenoval novega trenerja

Foto: Profimedia
Maurizio Sarri je tudi uradno postal novi trener Juventusa.
Oglej si celoten članek

Maurizio Sarri je danes tudi uradno postal trener italijanskega nogometnega velikana Juventusa. Sarri, ki je lani vodil londonski Chelsea, je z italijanskimi prvaki podpisal triletno pogodbo.

Sarri je Chelsea, v katerega je prišel iz Napolija, vodil le eno sezono, v kateri je osvojil evropsko ligo, v domačem prvenstvu pa zasedel tretje mesto. To ni zadovoljilo apetitov vodstva kluba, zato je moral oditi. A je hitro našel novo zaposlitev, v svoje vrste ga je privabil osemkratni zaporedni italijanski prvak, ki se je po petih letih razšel z Massimillianom Allegrijem.

Glavni cilj Sarrija in Juventusa v naslednji sezoni bo liga prvakov, Italijani z superzvezdnikom Cristianom Ronaldom si želijo postati evropski prvaki.

Glavni kandidat za naslednika Sarrija pri Chelseaju naj bi bil po poročanju otoških medijev legenda kluba Frank Lampard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.