Italijanski košarkar zadel 65 zaporednih trojk

Foto: Print Screen Amedeo Della Valle
Nekdanji član milanske Olimpie dokazuje, da je izjemen strelec.
Oglej si celoten članek

Amedeo Della Valle je na trenignu zadel 65 zaporednih (!) metov za tri točke. Skupno je izvedel 103 mete in zadel 101, kar je 98-odstotna uspešnost.

Nedvomno številke, ki se jih ne bi sramoval niti Steph Curry, ostrostrelec v dresu Golden State Warriors, splošno priznan kot eden najboljših, če ne najboljši strelec z razdalje vseh časov.

Della Valle je trenutno prost igralec, potem ko se je po le eni sezoni razšel z milansko Olimpio. V evroligaški sezoni 2018/2019 je zadel 50 odstotkov vseh metov za tri točke (15/30).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.