ITF in FINA odprla vrata Rusom

Foto: EPA
Foto: EPA
Po odločitvi Mednarodnega olimpijskega komiteja, da ruskim športnikom ne bo kolektivno zaprl vrat na olimpijske igre, sta dve panožni zvezi že sprejeli stališče.
Oglej si celoten članek

Mednarodna teniška zveza (ITF) je popoldan na podlagi odločitve Mednarodnega olimpijskega komiteja že potrdila, da bo sedmerica ruskih teniških igralcev lahko nastopila na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru. Pri ITF so prav tako pozdravili današnjo odločitev Moka, da se ne izreče za splošno prepoved nastopa ruskih športnikov.

Z Mednarodne plavalne zveze (FINA) so že potrdili seznam ruskih športnikov v skokih v vodo in sinhronem plavanju, še enkrat pa bodo morali preveriti seznam klasičnih bazenskih plavalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.