Po udarcu so jo morali oživljati na parketu

Foto: Prtscr
Foto: Prtscr
Igralka je obležala na parketu brez zavesti.
Oglej si celoten članek

Hrvaška košarkarica Ivana Tikvić, ki igra za italijanski klub iz Torina, se je na sobotni tekmi proti ekipi Raguse huje poškodovala. 

Do poškodbe je prišlo, ko je Tikvićeva šla v protinapad. Ameriška igralka Dearica Hamby jo je namerno udarila, na kar je Hrvatica padla na tla in z glavo močno udarila ob parket. Hambyjeva je, ko je Tikvićeva ležala na tleh, še celo poskušala obračunati, a so to preprečile soigralke. 

xxx

Tikvićeva je obležala na parketu in kmalu za tem je zavladala panika. Igralka je izgubila zavest, po poročanju italijanskih medijev so jo morali celo reanimirati. 

Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je ostala čez noč. Opravili so več preiskav. Iz kluba so sporočili, da se počuti dobro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.