Ivanišević izpolnil sanje: videl tekmo West Broma!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Legendarnemu hrvaškemu tenisaču Goranu Ivaniševiću so se z mitsko zmago v Wimbledonu pred leti izpolnile vse sanje. No, ne čisto vse. Dalmatinec je namreč goreč navijač angleškega prvoligaša West Bromwich Albiona, po sedmih letih čakanja pa si je med vikendom v živo končno uspel ogledati njihovo tekmo. Po gostovanju pri Queens Park Rangers (1:1) je Ivanišević v slačilnici spoznal vse nogometaše in dobil podpisan dres s številko enajst. "Perfekten dan!" je bil navdušen Hrvat.
Oglej si celoten članek

Poleg splitskega Hajduka ima nekdanji hrvaški tenisač Goran Ivanišević še eno nogometno ljubezen. To je bivši klub Roberta Korena in sedanji angleški prvoligaš West Bromwich Albion, za katerega Ivanišević navija že skoraj sedem let, med vikendom pa si je v živo uspel ogledati prvo tekmo modro-belih.

"To bo moja prva tekma West Broma v živo. V bistvu je to velika čast. Čakal sem šest let in pol. Šest let in pol bolečine, veselja in muke. To je tudi moja prva tekma Premier League, ki jo bom videl v živo. Še vedno si želim, da bi bili doma v Birminghamu, ampak prišla bo priložnost tudi za to," je v avtomobilu, ki ga je peljal proti Loftus Roadu, domu londonskega Queens Park Rangers, razlagal Ivanišević.

Ob polčasu so Rangers vodili z 1:0, a Ivanišević se ni predajal: "Zadeti moramo, človek. Dajmo! Moramo zmagati ali vsaj remizirati. Boljši smo. Dajmo!" Uslišal ga je izvrstni irski reprezentant Shane Long, ki je pred očmi nekdanjega hrvaškega šampiona zabil izenačujoči gol, na koncu pa je bilo to dovolj za točko. "Bilo je perfektno," je po tekmi razlagal Ivanišević. "Bil sem zelo srečen (po golu, op. a.). Boli me noga, ampak skočil sem. Prišel sem tri minute prepozno, končal sem tekmo in prišel. Odlično je, odlična atmosfera. Želim si videti domačo tekmo, to bi bilo izjemno. Spoznal sem vse igralce, to je izvrstno. Dobil sem dres, enega imam sicer že doma, ampak ta ima še podpise. Izvrstno. Perfekten dan!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.