Ivanović: ''Sploh mi ni toliko mar''

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Chelseaja Branislav Ivanović je odpustil Luisu Suárezu, ker ga je ta ugriznil v roko na tekmi proti Liverpoolu. Srbski reprezentant se je že pred tem odločil, da pravice ne bo iskal po pravni poti, Suárez pa je za svojo potezo dobil deset tekem prepovedi igranja.
Oglej si celoten članek

Ugriz Luisa Suáreza, ki si je privoščil roko Branislava Ivanovića, je v svetovnih medijih odjeknil kot eksplozija. Napadalec Liverpoola se je znašel na udaru kritik, ki so svoj epilog dobile s kaznijo Angleške nogometne zveze (FA), ki je Suáreza kaznovala z desetimi tekmami prepovedi igranja.

Urugvajec se je po incidentu Ivanoviću opravičil, srbski branilec pa je zatrdil, da nima zamer. ''Ko se je zgodilo, sem bil zelo presenečen in šokiran, seveda. Po koncu obračuna se je vse umirilo. Skoraj sem pozabil na vse skupaj. Naslednji dan sva govorila po telefonu in sprejel sem njegovo opravičilo, Nisem ga napadel zaradi tega, kar je storil, a prav tako mu nisem stopil v bran. Odpustil sem mu. Sploh mi ni toliko mar,'' je povedal Ivanović.

Suárez je sprva zatrjeval, da bo v primeru višje kazni od treh tekem vložil pritožbo, vendar se je nato odločil, da kazen sprejme brez ugovora. ''Upam, da mi bodo vsi, ki sem jih prizadel, odpustili in še enkrat se opravičujem Branislavu. Vem, da mi bo, kar se je zgodilo v Angliji, pomagalo do izboljšanega vedenja na igrišču. Odločil sem se, da sprejmem kazen, čeprav je deset tekem strožja kazen, kot so jo izrekali v preteklosti, tudi takrat, ko se je nekdo resno poškodoval. Priznavam, da so bila moja dejanja nesprejemljiva. Ne želim ustvarjati napačnega vtisa s pritožbo,'' je v izjavi sporočil Suárez, ki bo v Premier ligi naslednjič zaigral šele konec septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.