Ivanovićeva zapušča Krim

Foto: Žurnal24 Deja Ivanović (desno) je zapustila Krim. (Foto: Anže Petkovšek)
Deja Ivanović zapušča rokometni klub Krim Mercator. Nekoč odlična igralka je po koncu kariere prevzela direktorske posle v galjeviškem klubu, zdaj pa se od Krima poslavlja.
Oglej si celoten članek

Nekdanja odlična krožna napadalka rokometnega kluba Krim Mercator Deja Ivanović, ki je po rokometni karieri prevzela direktorske posle v galjeviškem klubu, se poslavlja od kluba. Kot so sporočili iz Krima, sta klub in Ivanovićeva v začetku letošnjega leta sporazumno prekinila pogodbo o zaposlitvi.

"Do nadaljnjega bo klub deloval brez direktorja, vsa pooblastila pa so začasno prenesena na generalno sekretarko kluba Tino Kravanja," so v sporočilu za javnost še zapisali pri Krimu.

Deja Ivanović, ki je na Galjevici igrala še pod priimkom Doler, je v Krimu začela in leta 2006 končala 17-letno kariero. Takoj po igralski karieri je postala pomočnica takratnega direktorja Jerneja Viranta, nato pa ga tudi nasledila na direktorskem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.