Iverson se vrača po naslov

Foto: Žurnal24 Allen Iverson Philadelpa 76ers
Če gre verjeti trditvam Garyja Moora, menedžerja Allena Iversona, se ta izvrstni branilec z jesenjo vrača na parkete lige NBA. "Allen trenira in se pripravlja na povratek naslednjo sezono," je dejal Moore.
Oglej si celoten članek

 Allen Iverson je v lanski sezoni najprej igral za Memphis, vendar ga nato novembra iz osebnih vzrokov zapustil. Kasneje se je vrnil v Philadelphio, kjer pa je igral le do marca, nato se je s klubom razšel iz družinskih razlogov. Natančneje: šlo naj bi za bolezen Iversonove hčerke Messiah. "Z božjo pomočjo ji gre zelo dobro,“ je o tem dejal Moore in sklenil: "Allen želi Philadelphii pomagati do naslova, tega je sposoben.“ Za konec: Iversonu je 35 let, za njim pa je 14 NBA-sezon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.