Ivo in Novak nameravata posneti pesem

Foto: Žurnal24 Novaku Djokoviću se ne zdi prav javno govoriti o visokih zneskih pri nogometnih
Hrvaški tenisač Ivo Karlović je pred časom z raperjem Baby Dooksom posnel skladbo z naslovom Baš sve. Sedaj naj bi posnel novo pesem v duetu s Srbom Novakom Djokovićem.
Oglej si celoten članek
"Z Novakom Djokovićem smo se pogovarjali o duetu. Zgleda, da ga zanima. To bi bil pravi hit. Videli bomo kdaj bosta obadva imela čas," je o sodelovanju Iva Karlovića in Novaka Djokovića v glasbenem studiu dejal trener Hrvata. Karlović je pred časom sicer že posnel skladbo. Skupaj z raperjem Baby Dooksom sta posnela skladbo z naslovom Baš sve . Skladba je pri poslušalcih požela kar nekaj simpatij. Zelo zanimivo pa bo slišati tudi skladbo Karlovića in Djokovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.