Ivo Karlović nov kralj asov

Foto: EPA
Foto: EPA
Tenisač Ivo Karlović je v svoji karieri zadel vsega skupaj 10.257 asov in s tem presegel svojega rojaka Hrvata Gorana Ivaniševića.
Oglej si celoten članek

Hrvaški teniški igralec Ivo Karlović je novi rekorder po številu doseženih asov na turnirjih ATP. Ima jih 10.247, kar je deset več od prejšnjega najboljšega dosežka njegovega rojaka Gorana Ivaniševića.

Šestintridesetletni Karlović (208 cm) je rekord postavil v tretjem krogu turnirja v Pekingu. Proti Urugvajcu Pablu Cuevasu je zabil 26 asov, a vseeno izgubil s 6:7, 6:7.

Karlović in Ivanišević sta edina igralca na svetu, ki sta presegla mejo 10.000 asov v karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.