Iz Anglije v Celje

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Slovenski nogometni podprvaki iz Celja so se okrepili s povratnikom Juretom Travnerjem, ki je kariero začel prav v Celju.
Oglej si celoten članek

Jure Travner je v Celju igral do leta 2009, nato pa se preizkusil v tujini. Zdaj se je s Celjani dogovoril za sodelovanje do konca sezone, so sporočili iz kluba.

Devetindvajsetletni branilec je po odhodu iz Celja prestopil v angleški Watford, od tam je sledila selitev k škotskemu klubu St. Mirren. Poleti 2011 je prestopil k bolgarskemu Ludogorcu, naslednjo sezono se je vrnil v Slovenijo, kjer je Muri pomagal do preboja v kvalifikacije za evropsko ligo. Naslednjo sezono in pol je igral v azerbajdžanskem Bakuju, zadnje pol sezone pa je bil član angleškega Readinga.

"Jure premore bogato nogometno znanje ter izkušnje, ob tem pa je tudi karakterno pravi nogometaš za nas. Za njim je fantastična kariera, seveda pa sem prepričan, da mu bo igranje v Celju nedvomno pomagalo še do kakšnega dobrega prestopa in da bo naše sodelovanje koristno za obe strani. Kot mentor bo lahko namreč odlično vplival na naše mlade moštvo," je za celjsko spletno stran povedal trener Simon Rožman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.