Iz Barcelone prestopil v rivala

Foto: Profimedia
Netopirji so dobili novega člana.
Oglej si celoten članek

Tridesetletni nizozemski čuvaj mreže Jasper Cillessen se v zadnjih letih ni naigral pri Barceloni. Dres katalonskega velikana je v minuli sezoni oblekel le enajstkrat, ob tem pa prejel 13 zadetkov. Nesporni prvi vratar Barce je bil Nemec Marc-André ter Stegen, Cillessen pa si je v iskanju igralnega časa tako moral poiskati novega delodajalca. V svoje vrste ga je zvabil tekmec Barcelone v španskem prvenstvu.

Pri Valenciji so novega člana predstavili na nenavaden način. Skrivali so njegov obraz, navijači netopirjev pa so morali uganjevati za koga gre. Vratar, ki je blestel predvsem na svetovnem prvenstvu leta 2014, bo sicer kot član Valencie naslednjo sezono igral v ligi prvakov. Za Nizozemsko je doslej zbral 48 nastopov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.