Iz Belorusije s tremi porazi

Foto: Žurnal24 Sabahudin Kovačevič je zadel v 46. minuti. (Foto: Saša Despot)
Slovenska hokejska reprezentanca je v Gomelu na pripravljalnem turnirju klonila tudi tretjič. Tokrat po kazenskih strelih pred Danci. Za Slovenijo sta zadela Sabahudin Kovačevič in Andrej Židan.
Oglej si celoten članek

Slovenska hokejska reprezentanca je nastope na prijateljskem turnirju Polesie Cup v beloruskem Gomelu končala s tretjim porazom na treh tekmah. V zadnjem kolu je bila boljša Danska, ki je zmagala s 3:2 po kazenskih strelih. Hokejska reprezentanca Belorusije je v zadnji tekmi turnirja Polesie Cup na domačem terenu v Gomelu premagala Norveško s 5:2. Belorusi so na koncu osvojili drugo mesto, zmagali pa so Danci . Slovenija je v Gomelu izgubila z Norveško z 1:3, proti domačinom pa z 2:8.

1. Danska 7 točk
2. Belorusija 6
3. Norveška 4
4. Slovenija 1

Polesie Cup, 3. kolo:

Danska : Slovenija 3:2 (po kazenskih strelih)
Bodker (44), Jakobsen (45); Židan (37), Kovačevič (46)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.