Iz Domžal v eno najmočnejših lig

Foto: Profimedia Jan Repas
Evropske predstave Domžalčanov so poskrbele, da bo na račun slovenskega prvoligaša prispela visoka vsota denarja.
Oglej si celoten članek

Domžalčani se bodo v play-offu evropske lige pometili z nekdanjim evropskim prvakom Marseillom, prva tekma bo v četrtek v Stožicah, eden izmed članov slovenskega kluba pa se bo s klubom iz drugega največjega francoskega mesta v tej sezoni najverjetneje še pomeril v Ligue 1. Gre za Jana Repasa, ki je navdušil vodstvo Caena.

"Francozi so v svojih prizadevanjih za Repasa po naših informacijah že povsem blizu cilja, kajti izvedeli smo, da naj bi z Domžalami že dosegli dogovor. Neuradno naj bi bilo govora o milijonu evrov odškodnine," so tako zapisali pri slovenskem nogometnem portalu Nogomania.

Dvajsetletni Repas je bil vzgojen v domžalskem klubu, nosil pa je tudi dres slovenske reprezentance v vseh nižjih kategorijah.

Caen je v minuli sezoni osvojil 17. mesto v Ligue 1 in se tako le za las obdržal med elito. Najboljša ligaška uvrstitev kluba, ki je bil ustanovljen leta 1913, je peto mesto iz leta 1992, 13 let kasneje pa je zaigral tudi v finalu ligaškega pokala, a z 1:2 klonil proti Strasbourgu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.