Iz Juventusa v Bayern

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Münchenski Bayern in Juventus sta se dogovorila glede odškodnine za prestop Artura Vidala. Cena za čilskega reprezentanta bo znašala 40 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Bayern in Juventus sta našla skupen jezik v zadevi s prodajo Artura Vidala. Čilenec bo nemške prvake stal 40 milijonov evrov, njegov agent Fernando Felicevich pa se bo s klubom dogovoril o dodatkih, ki bodo prišli zraven 4-letne pogodbe.

Pep Guardiola je bil ključen mož pri prestopu 28-letnega vezista, čeprav sta bila zanj zagreta tudi Real Madrid in Arsenal. Vidal je pri italijanskih prvakih preživel zadnja štiri leta in kljub temu, da mu pri Bianconerih pogodba ostaja do leta 2017, se seli s stadiona Delle Alpi. Bayern bi prestop lahko izpeljal že do večera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.