Iz lastnega žepa za njihove plače

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik Barcelone se je izkazal z lepo potezo.
Oglej si celoten članek

Pri argentinski nogometni zvezi imajo že nekaj časa težave s financami, to pa na svoji koži občutijo predvsem tisti, ki sodelujejo z njo. Nekdanji selektor Tata Martino in njegovi sodelavci še čakajo na polno izplačilo, še dlje pa zasluženi denar pričakujejo tisti nižje v verigi zaposlenih. Varnostniki na tekmah argentinske reprezentance tako že pol leta niso prejeli plačila za svoje delo.

Ti so med reprezentančno tekmo prišli v stik z Lionelom Messijem in potožili nad svojim stanjem, želeli so, da njihove težave predstavi odgovornim v argentinski zvezi. A zvezdnik Barcelone se je po poročanju Radia Metro odločil za drugačen korak. Poklical je svojega očeta in mu naročil naj poskrbi, da bodo varnostniki prejeli plačilo. Denar je šel z nogometaševega računa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.