Iz lige izstopili za en dan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pri Zamaleku so si premislili in ostajajo v egiptovskem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Egiptovski nogometni velikan Zamalek je v ponedeljek šokiral z napovedjo, da zaradi napačnih sodniških odločitev med nedeljsko prvenstvo tekmo proti El-Gaishu izstopa iz lige, dan kasneje pa prihaja iz tega kluba novica o preobratu: klub ostaja član egiptovskega prvenstva in bo v sredo igral tekmo proti Ghazl El Mahallahu. Bo pa vložil tožbo.

Vodstvo kluba iz Kaira je pred obračunom z El-Gaishom zahtevalo menjavo sodnika, a ni bilo uspešno. Mahmoud Al Banna, delivec pravice na tej tekmi, je že v četrti minuti pod prho poslal branilca Zamaleka Alija Gabra, kasneje pa dosodil še dve enajstmetrovki v škodo aktualnih prvakov. Vodilni možje Zamaleka so po tekmi besneli, napovedali izstop iz lige, zdaj, ko so se strasti umirile, pa so si premislili.

V sredo bo Zamalek igral prvenstveno tekmo z Ghazl El Mahallahujem, vseeno pa bo vodstvo vložilo tožbo zaradi "največjega primera korupcije v egiptovskem športu." Predsednik kluba Mortada Mansour je novinarjem dejal, da ima posnetke in dokumente, ki dokazujejo jemanje podkupnine sodnikov, vse vpletene pa bo poimensko razkril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.