Iz madridskega Reala na Bonifiko

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kot kaže se bo koprskim kanarčkom kmalu tudi uradno pridružil 23-letni ofenzivni vezist Rubén Belima, ki se mu je junija iztekla pogodba s slovitim Real Madridom.
Oglej si celoten članek

Rubén Belima Rodríguez, sin španske matere in očeta, ki prihaja iz Ekvatorialne Gvineje, je v preteklosti igral za B in C ekipo madridskega Reala, sedaj pa že nekaj časa trenira z nogometaši Kopra. Svojo kariero je sicer začel v klubu Torrevieja, od leta 2009 pa je bil član selekcij slovitega španskega velikana.

Na slovenski obali se 23-letni ofenzivni vezist, ki je že trikrat oblekel tudi dres Ekvatorialne Gvineje, počuti odlično, kar je potrdil tudi za klubsko spletno stran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.