Iz Manchester Cityja v Barcelono za 65 milijonov

Foto: Profimedia Ferran Torres
Torres podpisal pogodbo z Barcelono.
Oglej si celoten članek

Pogajanja o prestopu španskega nogometnega reprezentanta Ferrana Torresa iz Manchester Cityja v Barcelono so se danes uradno končala. Napadalec je s Katalonci podpisal pogodbo do junija 2027, odškodnina zanj pa znaša 65 milijonov evrov, v to je vključeno tudi deset milijonov dodatkov, je potrdila Barcelona.

Ta je tudi razkrila, da je v njegovo pogodbo vključena odpustna klavzula v višini milijarde evrov. Uradno bo klub novo okrepitev predstavil 3. januarja.

Enaindvajsetletni Torres se v Španijo vrača po 18 mesecih. Pred odhodom v Anglijo je igral za Valencio, ki ga je Cityju prodala za 23 milijonov evrov, kar pomeni, da so meščani, pri katerih se ni posebej uveljavil, z njim naredili dober posel.

Za angleške prvake je Španec v 28 tekmah dosegel devet golov. Učinkovitejši je bil do zdaj v španski izbrani vrsti, v 22 nastopih je prispeval 12 golov.

Foto: Epa Ferran Torres

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.