Iz neznanega razloga odšla iz karantene, domov se ni več vrnila

Foto: Instagram centurion pasini
Petindvajsetletnica je iz doslej še nepojasnjenih razlogov prekršila strogo karanteno v Buenos Airesu, kmalu zatem pa je njeno življenje ugasnilo na cesti.
Oglej si celoten članek

Ricardo Centurión, nogometaš argentinskega Racinga, ki je pred prekinitvijo nogometnega prvenstva igral na posoji pri Atléticu Vélezu Sarsfieldu, žaluje za dekletom Melody Pasini.

Petindvajsetletnica se je v nedeljo iz neznanega razloga odpravila iz samokarantene v argentinski prestolnici, nakar se ji je med vožnjo z avtomobilom ustavilo srce. Po poročanju argentinskih medijev je trčila v parkirani avtomobil, njena smrt pa ni bila posledica poškodb zaradi prometne nesreče, temveč srčnega zastoja.

Pasinijeva, s katero je bil nogometaš v zvezi približno pet let, je imela že v otroštvu resne težave s srcem. Pri komaj 12 letih je uspešno prestala presaditev srca, pred petimi leti pa je prebolela še raka.

Centurión, ki je v preteklosti igral tudi za italijanskega prvoligaša Genoo, novice o njeni smrti ni najbolje sprejel, posredovati je morala celo policija.

Preiskovalci poskušajo ugotoviti, zakaj je dekle kršilo pravila karantene, ki sicer veljajo v tej južnoameriški državi, v kateri je bilo do nedelje potrjenih 820 primerov koronavirusa in 20 smrtnih žrtev. 

Argentinski državljani lahko domove zapustijo samo za odhod v trgovino ali lekarno, pokojnica pa naj bi umrla izven radija, ki ga je v okviru omejitve gibanja predpisala tamkajšnja vlada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.