Iz Olimpije: "Imamo direktorja!"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po suvereni zmagi proti Krškem (5:0) so v taboru NK Olimpija obračunali še z "rumenimi" mediji, ki so na mesto športnega direktorja ustoličili Mladena Rudonjo.
Oglej si celoten članek

"Kljub novi prepričljivi zmagi nogometašev Olimpije, ki so v Stožicah z visokih 5:0 odpravili moštvo Krškega, se je na enem od rumeno obarvanih spletnih portalov pojavila informacija, da bodo zeleno-beli do konca tekočega tedna dobili novega športnega direktorja," so v uvodu izjave za javnost zapisali Ljubljančani.

"Avtor članka je navedel ime Mladena Rudonje, kar pa ne drži! V NK Olimpija Ljubljana je po izjemnem začetku sezone in navdušujočem nizu zmag vzdušje na najvišji možni ravni. Tako v slačilnici, kjer vajeti čvrsto v svojih rokah drži glavni trener Marijan Pušnik s sodelavci, kot tudi v klubskih prostorih, kjer se bodo v naslednjih dneh začele izvajati obsežne marketinško-promocijske aktivnosti za prvo četrtfinalno pokalno preizkušnjo s Celjem (21.10.) in večni derbi z Mariborom, ki bo na sporedu tri dni kasneje (24.10.). Predsednik ŠDNK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić je zelo zadovoljen z delom vseh deležnikov, ki so vsakodnevno vpeti v klubsko dogajanje. Še posebej pa poudarja rezultatsko uspešnost, za katero sta najbolj zaslužna prav generalni direktor Ranko Stojić in glavni trener Marijan Pušnik s sodelavci."

"Reprezentančni premor prihaja ob pravem času, saj bodo Ljubljančani še bolj strnili svoje vrste v želji in upanju, da se zaključek jesenskega dela državnega prvenstva odvije po njihovih pričakovanjih. V 13 prvenstvenih krogih so zmaji zbrali zavidanja vrednih 29 točk z impresivnim razmerjem med doseženimi in prejetimi zadetki (36:8), kar je le še okrepilo samozavest kapetana Andraža Šporarja in druščine, ki se za tovrstnimi insinuacijami oziroma lažmi ne ozirajo," so še dodali in dopis zaključili z besedami: "NK Olimpija Ljubljana ima svojega direktorja! Ranka Stojića."

Pred večnim derbijem še Koper in Celje

Trener zmajev Marijan Pušnik pa kljub reprezentančnemu premoru že razmišlja o nadaljevanju  prvenstva in obračunih četrtfinala pokala: "Zagotovo se bo Luka Koper želela odkupiti pred svojimi navijači za visok poraz v Mariboru. Tisti, ki me sprašujejo za derbi, pa odgovarjam, da o Mariboru niti pod razno ne razmišljam. V moji glavi je trenutno načrt dela do tekme v Kopru, nato pride na vrsto pokalni obračun s Celjem, šele po 21. oktobru bomo razmišljali o večnem derbiju."

"Ne smemo pozabiti na začetne napovedi, ki niso bile najboljše. Vsaj kar se Olimpije tiče. In prav tako ne smemo niti v enem trenutku pomisliti, da smo že nekaj naredili. Moramo gledati iz tekme v tekmo, želeti si napredka na vseh ravneh, kot posledica vsega naštetega pa bodo prišli tudi uspehi. Moram poudariti, da z velikim zadovoljstvom delam v Olimpiji, fantje pa se maksimalno trudijo, da izpolnijo lastna in pričakovanja strokovnega vodstva. Nikamor ne smemo hiteti, saj se nam lahko hitro maščuje," ja zaključil Pušnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.