Iz Olimpije v Serie A

Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana
Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana
Miha Zajc naj bi kmalu podpisal za italijanskega prvoligaša.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni Miha Zajc, ki je doslej zbral tri nastope za člansko izbrano vrsto, nej bi zelo kmalu zapustil Olimpijo. V zadnjem času so se pojavljale govorice, da se bo vezist preselil v Serie A k Empoliju, vse skupaj pa naj bi bilo kmalu tudi potrjeno. Predstavniki omenjenega kluba so se že dogovorili z vodilnimi možmi ljubljanskega kluba, čakal naj bi se le še na podpis.

Po neuradnih informacijah naj bi Olimpija zaslužila precej manj kot pred letom dni, ko sta klub zapustila Andraž Šporar (3,5 milijona) in Ezekiel Henty (5 milijonov). Trenutno 17. klub v Italiji, ki pa ima pred 18. Crotonejem in 19. Palermom kar 11 točk naskoka, naj bi za Zajca odštel 1,5 milijona evrov.

Na izhodnih vratih sta pri Ljubljančanih še Rok Kronaveter in Antonio Delamea Mlinar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.