Iz Reala k Milanu

Foto: EPA
Foto: EPA
Diego López je postal novi vratar rdeče-črnih iz Milana. Podpisal je štiriletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Zastopnik Diega Lópeza Manuel García Quilón se je daneas sestal zdirektorjem Milana Adrianom Gallianijem. Dosegla sta dogovor, dosedanji vratar madridskega Reala pa bo podpisal štiriletno pogodbo, zdravniški pregled ga čaka v ponedeljek..

Po srečanju v obmorskem mestecu Forte dei Marmi, je Galliani sicer dejal, da je "prestop Diega Lópeza 99 odstotkov že izpeljan." Quilón naj bi zdaj moral le še dogovoriti nekaj podrobnosti z Realom

Španski vratar ima pri belem baletu trenutno status tretjrga vratarja, v evropskem superpokalu bo tako po napovedih trenerja Carla Ancelottija dvoboj s Sevillo začel Iker Casillas, na klopi pa bo še Keylor Navas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.