Iz Seville v Tottenham

Foto: Žurnal24 Juande Ramos za striženje nohtov doma ni imel časa.
Španski nogometni trener Juande Ramos je odstopil z mesta trenerja Seville. Kariero bo nadaljeval pri Tottenhamu.
Oglej si celoten članek
Juande Ramos je v petek zvečer odstopil z mesta prvega strokovnega moža Seville, a španski strateg ne bo dolga časa ostal brez dela, saj se bo iz vroče Andaluzije za sanjsko vsoto denarja preselil v deževni London, kjer bo prevzel mesto trenerja angleškega premierligaškega moštva Tottenham.

Po pisanju londonskega časnika Evening Standard bo londonski klub španskemu strokovnjaku v naslednjih štirih letih in pol izplačal 35,7 milijona evrov, z delom pa naj bi pričel v ponedeljek. Ramos bo na tem mestu zamenjal Nizozemca Martina Jola.

V 20-članski premierligaški ligi se Tottenham nahaja na 18. mestu, v desetih tekmah pa je dosegel zmago, štiri neodločene izide in doživel pet porazov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.