Izbruh virusa v Olimpiji dobil nove razsežnosti

Foto: Twitter/NK Olimpija
Foto: Twitter/NK Olimpija
V zeleno-belem klubu se število okuženih viša iz dneva v dan.
Oglej si celoten članek

Pretekli konec tedna je veliko prahu dvignila pozna preložitev tekme Prve lige Telemach med Olimpijo in Muro. Razlog je bil izbruh koronavirusa v taboru "zmajev". V torek so iz Stožic prišle nove informacije o dodatnih pozitivnih testih med člani ljubljanske ekipe.

Koronavirus Odziv Mure na odločitev pristojnih: To je skrajno neodgovorno in ponižujoče

"Pet novih okužb v ekipi Olimpije. Vseh pet novookuženih je bilo na petkovem testiranju negativnih, a so v soboto prejeli karantenske odločbe zaradi rizičnega stika, zato so bili pravočasno izolirani," so sporočili iz Olimpije.

Že pred omenjeno informacijo je zaokrožila vest, da je bil preložen tudi obračun prihajajočega kola med Celjem in Olimpijo.

Prva liga Telemach Zaradi okužb prestavljena še ena tekma Olimpije

Pri Olimpiji so za sredo napovedali novo preventivno testiranje PCR za vse, ki so bili doslej negativni.

Olimpija je med desetimi slovenskimi prvoligaši najmanj "precepljen" klub, če gre soditi po raziskavi SportKluba, izvedeni pred nekaj tedni. Cepljeni naj bi bila le četrtina (25 %) ekipe. Najvišji odstotek cepljenih nogometašev so imeli pri Aluminiju (73 %), Muri (62 %) in Celju (60 %).

David proti Goljatu Nora razlika v vrednosti Tottenhamovega in Murinega kadra

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:59 24. November 2021.

    Super! Fantje naj v miru prebolijo in to je to. Nobene potrebe za špricem.

  • 00:15 24. November 2021.

    Hehe, že vidim antivaxerje kako kričijo:"Sigurno je Aluminij zadnji na lestvici zato, ker jih je največ cepljenih!" 🙈😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.