Izginili štirje mladi etiopski atleti

Foto: EPA
Foto: EPA
Eugene v ameriški zvezni državi Oregon je te dni gostil mladinsko svetovno prvenstvo v atletiki, ob koncu pa so neznano kam izginili štirje atleti iz Etiopije.
Oglej si celoten članek

Gre za 17-letnega fanta in tri dekleta, stara med 18. in 20. letom. Ameriške oblasti so prepričane, da bo četverica zaprosila za azil in tako želela ostati v ZDA.

"Zaenkrat primer obravnavamo kot iskanje izginulih oseb. Imamo informacijo s tretje strani, da so mladi atleti na varnem," je dejala Julie Brown, predstavnica Univerze v Oregonu, ki je gostila tekmovanje. V oregonski policiji so prepričani, da četverica ni zapustila ozemlja, ki je pod njihovo pristojnostjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.