Izgredi v Luhansku

Foto: EPA Zorja Luhansk Legia varšav Foto: EPA Zorja Luhansk Legia varšav Foto: EPA Zorja Luhansk Legia varšav Foto: EPA Zorja Luhansk Legia varšav Foto: EPA Zorja Luhansk Legia varšav Foto: EPA Zorja Luhansk Legia varšav
Prvo kvalifikacijsko tekmo med Zorjo Luhansk in Legio Varšavo so spremljali hudi spopadi med policijo in navijači obeh klubov.
Oglej si celoten članek

Pred kvalifikacijsko tekmo za evropsko ligo v ukrajinskem Luhansku je prišlo do izgredov med huliganskimi skupinami domače ekipe in Legie Varšave. Po informacijah nemškega spletnega portala Bild.de so se huligani obeh klubov spopadli v centru mesta.

Nasilni navijači so se obmetavali s petardami in bengalskimi ognji ter dimnimi bombami. Okoli 1500 policistov je poskušalo pomiriti razmere, več kot 60 huliganov je bilo aretiranih.

Tekmo v Luhansku je zmagala varšavska Legia z 0:1, policisti v poljski prestolnice pa se že pripravljajo na povratno tekmo 27. avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.