"Izgubil sem, ker je nasprotnik prdel"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Svet pikada pretresa šaljivo poimenovana "afera prdec". Eden izmed igralcev nedavnega Grand Slama v Wolverhamptonu je svojega nasprotnika obtožil, da je zmagal, ker je med dvobojem prdel.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho, veliki mojster v iskanju razlogov za poraz, je v svoji karieri že obtoževal vetrove za slab rezultat, toda še nikoli takšne vrste vetrov.

Škot Gary Anderson je namreč v osmini finala Grand Slama v pikadu v Wolverhamptonu z 10:2 premagal Nizozemca Wesleya Harmsa, ki je po dvoboju našel neverjeten razlog za svoj poraz. Iz ritma naj bi ga vrglo nasprotnikovo prdenje.

"Zavohal sem neverjeten smrad, po gnilih jajcih. In nato je kar naenkrat začel igrati bolje. Verjetno je moral izpustiti vetrove, da je končno začel igrati, toda mislim, da bi moral obiskati zdravnika, to ni bilo več normalno. Potreboval bom dva dni, da se znebim tega smradu iz mojega nosu," je izjavil Harms, ki je Andersona obtožil, da je spuščal tihe, toda smrtonosne vetrove.

"Prisežem, da jih nisem jaz," je odgovoril Anderson, ki sicer z dvema naslovoma svetovnega prvaka slovi za enega izmed najboljših igralcev na svetu.

Foto: Profimedia Gary Anderson

"Nekoč, ko me je med nastopom bolel trebuh, sem ga moral spustiti. Toda to sem takrat tudi priznal in priznal bi ponovno. Toda smrad je zagotovo prihajal z mesta, kjer je sedel moj nasprotnik. Vsakič, ko sem se sprehodil mimo njegovega stola, sem začutil smrad po gnilih jajcih in zato sem mislil, da jih spušča on," je zaključil Anderson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.