Izgubil zob in nadaljeval z igro

Košarkar Brooklyn Nets Reggie Evans jo je grdo skupil na tekmi proti Charlotte Bobcats. V napadu gostujočih košarkarjev je dobil udarec v glavo, ki ga je stal zoba, nato pa nemoteno nadaljeval z igro.
Oglej si celoten članek

Reggie Evans je na tekmi med Charlotte Bobcats in Brooklyn Nets, ki so jo z 106:95 dobile mrežice, ostal brez zoba. Ameriški košarkar je med tekmo dobil udarec v glavo s strani Michaela Kidda-Gilchrista, ki pa ni omajal njegove predanosti.

Košarkar je krvavitev ublažil z brisačo in nadaljeval z igro, po nekaterih navedbah pa naj bi zob položil na zapisnikarsko mizo. Evans je tekmo končal s 14 točkami in 20 skoki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.