Izjemna novica za navijače: z vlakom se bodo peljali brezplačno

Foto: Anže Petkovšek Finale svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih v Planici.
Foto: Anže Petkovšek Finale svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih v Planici.
Dobrodošla novica za vse ljubitelje smučarskih skokov.
Oglej si celoten članek

Prireditelji finala sezone v smučarskih skokih za ženske in moške v Planici pozivajo obiskovalce, naj se med 21. in 24. marcem v dolino pod Poncami odpravijo s kombiniranim prevozom vlaka in avtobusa. V sodelovanju s Slovenskimi železnicami zato nudijo brezplačno možnost prevoza z vlakom ter od Jesenic naprej z avtobusom v Planico.

Kot so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije, si organizatorji finala sezone prizadevajo za uporabo javnega prevoza in s tem varovanja okolja.

Pripravili so posebno ugodnost za vse imetnike vstopnic za ogled planiških tekem - v Planico se lahko s katerekoli železniške postaje v Sloveniji do Jesenic in nazaj pripeljejo z vlakom brezplačno.

Vse, kar morajo obiskovalci storiti, je, da predložijo vstopnico za prireditev na potniški blagajni ali, če je ta na njihovi vstopni postaji zaprta, neposredno na vlaku. Nato prejmejo tudi brezplačno povratno vozovnico in vrednotnico za avtobus na relaciji Jesenice - Planica - Jesenice.

Z Jesenic se proti Planici nato odpravijo z avtobusom, vse povezave do Planice in nazaj so objavljene na spletni strani planica.si, so še sporočili iz SZS.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.