Izjemnemu Latvijcu uspel dosežek, s katerim se ne more pohvaliti niti Luka

Foto: Epa
Foto: Epa
Kristaps Porzingis blesti v odsotnosti Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Čudežnega dečka svetovne košarke Luko Dončića še vedno muči poškodba, tako da ni mogel sodelovati v Dallasovi zmagi nad Indiano s 112:103. Toda Žrebičkom se Dončićeva odsotnost niti ni preveč poznala...

Dragić spet izjemen Dragićev zvezdniški soigralec navdušil javnost: "Sem kot Luka!"

Za to je poskrbel izjemni Latvijec Kristaps Porzingis, ki je ob odsotnosti prvega zvezdnika ekipa stopil v Dončićeve čevlje ter z izjemno partijo popeljal ekipo do nove zmage.

Porzingis je imel namreč za sabo še en pošasten večer, katerega je okronal z 38 točkami, 12 skoki ter kar šestimi zadetimi trojkami.

Latvijcu je tako uspel izjemen dosežek, s katerim se ne more pohvaliti niti naš Luka. Postal je prvi košarkar ekipe Dallas Mavericks po letu 2007, ki je na dveh zaporednih tekmah zbral več kot 35 točk in 10 skokov. Zadnji, ki mu je to uspelo, je bil legendarni Dirk Nowitzki.

Slovenski navijači seveda komaj čakamo, da se naš zvezdnik po poškodbi ponovno vrne na igrišče, bo pa očitno do takrat Dallas v dobrih rokah.

Luka Dončić Dončić izpolnil željo fantu na invalidskem vozičku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:02 4. Februar 2020.

    Tele piše o žrebičkih.

  • 13:22 4. Februar 2020.

    Pohvalno, zakaj pa bilo potrebno, da je vse na Lukinih ramenih 🤔🤔🤔👌

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.