Izjemni Francoz ostaja pri Oblaku

Foto: EPA
Foto: EPA
Antoine Griezmann se je kljub zanimanju nekaterih ostalih udeležencev lige prvakov odločil, da bo ostal pri madridskem Atleticu.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni reprezentant Antoine Griezmann je podaljšal pogodbo s španskim prvoligašem Atleticom iz Madrida, katerega član je tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak. Griezmann je po poročanju časnika L'Equipe sodelovanje podaljšal do junija leta 2019.

Griezmann, za katerega so se zanimali številni klubi, med drugimi Bayern, Manchester United, PSG, Chelsea ..., je v minuli sezoni na 37 tekmah dosegel 22 zadetkov.

Vodstvo angleškega nogometnega prvoligaša Evertona pa je podaljšalo pogodbo z belgijskim reprezentantom Kevinom Mirallasom. Ta je podpisal novo pogodbo, ki ga z modrimi iz Liverpoola veže do konca sezone 2017/18. Mirallas je član Evertona od leta 2012, ko je prišel iz Olympiacosa.

Okrepil pa se je Evertonov tekmec iz elitne angleške lige, West Bromwich Albion si je od Arsenala izposodil krilnega igralca Sergea Gnabryja. Dvajsetletni nemški reprezentant je član topničarjev od leta 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.