Izjemni NBA zvezdnik porušil nov rekord

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Izjemni košarkar Golden State Warriorsov, Stephen Curry, je točno po devetih letih od svojega debija v najmočnejši ligi na svetu postavil nov rekord.
Oglej si celoten članek

Fenomenalni Stephen Curry je postavil nov rekord Lige NBA. Že na sedmi zaporedni tekmi mu je uspelo zadeti vsaj pet trojk, kar pred njim ni uspelo še nobenemu igralcu.

Curry pa za ta izjemni dosežek ni mogel izbrati boljšega trenutka, saj je rekord postavil točno devet let od dneva, ko je v dresu Warriorsov, za katere igra celotno kariero, debitiral v Ligi NBA.

NBA Prva zmaga za LeBrona, Curry neustavljiv

Organizator igre Golden Statea je bil ponovno dominantna figura v tesni zmagi Warriorsov na gostovanju v Brooklynu, kjer so Bojevniki premagali Mrežice z rezultatom 120:114.

Curry je tekmo končal s 35 točkami, ob odličnem metu za tri 7/11. Svoje je s 34 točkami dodal še Kevin Durant, kar je bilo dovolj za novo zmago najboljše ekipe zadnjih let, kljub temu da so se v zadnjih minutah morali za njo pošteno potruditi.

Curry je tako popravil rekord Georgea McClouda, ki je v dresu Dallas Mavericksov v sezoni 1995-1996 nanizal šest zaporednih tekem z vsaj petimi zadetimi trojkami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.