Izkušeni član Premierligaša aretiran po tekmi

Foto: Epa
Foto: Epa
Po uspehu na zelenici je sledil manj prijetna noč.
Oglej si celoten članek

Napadalec Burnleyja Ashley Barnes je bil aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Nogometaš se je minuli konec tedna veselil obstanka v Premier League po zmagi z 2:0 nad Fulhamom, uspeh pa je s soigralci začel proslavljati že ob štiriurni vožnji z gostovanja v Londonu. Kasneje je sedel za volan svojega mercedesa, a ga je v bližini njegovega doma ustavila policija. Padel je na testu alkoholiziranosti.

"V torek, okoli tretje ure zjutraj, so policisti ustavili črni Mercedes V220. Voznik vozila, gre za 31-letnega moškega, je bil aretiran na prizorišču zaradi suma vožnje v alkoholiziranem stanju. Ashley Luke Barnes iz Wilmslowa je bil posledično obtožen vožnje pod vplivom alkohola," je sporočila policija pokrajine Cheshire.

Barnes je bil nekaj časa pridržan, nato pa so ga po plačilu varščine izpustili. Na sodišču se bo moral zglasiti 14. junija.

"Trener Sean Dyche je zelo strog kar se tiče discipline in ima visoka pričakovanja glede vedenja izkušenejših igralcev v ekipi. Kar nekaj nogometašev je bilo udeleženih v štiriurnem proslavljanju in se zabavalo. A vse skupaj ni smešno, ko zapustiš klubsko vozilo in se odločiš sesti za volan svojega avta. Tudi Ashley je zgrožen nad svojim početjem," je za Sun dejal vir v klubu.

Igralca, ki je odigral več kot 200 tekem v dresu Burnleyja, čaka tudi disciplinska kazen s strani kluba. "Burnley FC pričakuje najvišje standarde in odgovorno vedenje vseh svojih igralcev in članov strokovnega štaba. Počakali bomo na zaključek pravnega procesa, nato pa se bo tudi klub z vso resnostjo lotil te zadeve. Nogometaš bo kaznovan v skladu s klubskimi disciplinskimi procedurami," so v izjavi za javno zapisali pri Burnleyju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.