Izkušeni Dobelšek okrepil Celje

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Slovenski rokometni prvak Celje Pivovarna Laško se je okrepil z izkušenim Luko Dobelškom, ki je nazadnje nastopal za velenjsko Gorenje, s katerim se je razšel ob koncu pretekle sezone.
Oglej si celoten članek

Branko Tamše, s katerim sta že sodelovala v Velenju, želi z njim okrepiti obrambne vrste. Dobelšek je igralec, ki je v svoji karieri nastopal za kar nekaj klubov, njegov matični pa je Velenje.

Vmes je nastopal v Nemčiji v TuS N-Lübbecke in TV Emsdetten, nato pa za poljsko Wislo Plock in ima številne izkušnje iz Lige prvakov, zbral pa je tudi deset reprezentančnih nastopov, v katerih je dosegel osem zadetkov.

S svojimi izkušnjami bo pomemben člen v Tamšetovi četi, kot tudi igralec, ki lahko svoje izkušnje prenaša na mlade celjske igralce. S Celjem je sklenil dogovor za sezono 2015/16, so sporočili iz celjskega kluba.

"Luka je igralec, ki nam bo prvenstveno pomagal v obrambnih nalogah. Gre namreč za igralca, ki lahko v obrambi igra na vseh položajih. Poleg tega gre za igralca s številnimi izkušnjami, tako iz bundeslige, poljske lige, kot tudi lige prvakov na splošno. To nam bo prineslo večjo zanesljivost v obrambi in dodatno širino v igralskem kadru, ki jo bomo potrebovali v celotni sezoni, ki bo letos z več tekmami še zahtevnejša," pravi Tamše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.