Izkušeni Robredo ugnal Bedeneta

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Aljaž Bedene je v četrtfinalu teniškega turnirja serije ATP 250 v Umagu moral priznati premoč nekdanjemu igralcu prve deseterice Špancu Tommyju Robredu (1:6, 4:6).
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je nastope na turnirju ATP v Umagu z nagradnim skladom 467.800 evrov sklenil v četrtfinalu. S 6:1 in 6:4 ga je premagal peti nosilec in 28. igralec na svetu Španec Tommy Robredo.

Bedene, ki je bil pred turnirjem 100. igralec na lestvici ATP, je za uvrstitev v četrtfinale prejel dobrih 12.000 evrov ter 45 točk ATP, ki ga bodo na novi razpredelnice popeljale med prvih 90 igralcev na svetu.

ATP 250, Umag, četrtfinale:

Tommy Robredo (Špa/5) : Aljaž Bedene (Slo) 6:1, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.