Iznajdljivost brez primere

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Trener nogometnega kluba Poole Town prestaja kazen šestih tekem zaradi neprimernega vedenja, kar pa mu ni preprečilo, da bi si ogledal tekmo svojih varovancev.
Oglej si celoten članek

Tom Killick se je odločil, da bo na vsak način prisostvoval tekmi svoje ekipe Poole Town, ki se je na domačem igrišču pomerila s Cambridge Cityjem.

Angleška nogometna zveze je namreč trenerju izrekla šest tekem prepovedi zaradi verbalnega napada na sodnika, zato si je Killick obračun ogledal iz bližnje hiše, v kateri domuje skrbnik domače zelenice.

Killick se je tako na domiseln način ''pretihotapil'' na tekmo, pri tem pa ni kršil nobenega pravila, saj mu je FA prepovedala vstop na stadion, ne pa tudi ogleda z bližnje okenske police.

''Vidim skoraj čisto vse, razen območja povsem pri golu. Rešitev je dobra, čeprav mi oddaljenost od igralcev povzroča preglavice. Sprva se nisem zavedal pomena, šele sčasoma sem spoznal, kakšne so posledice in koliko bom zamudil,'' je povedal iznajdljivi Killick.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.