Izobčen iz zabaviščnega parka

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji zvezdnik lige NBA Gilbert Arenas se je na Instagramu šaljivo pritožil, da je moral zapustiti zabaviščni park v južni Kaliforniji, ker je v košarkarski igri osvojil preveč nagrad.
Oglej si celoten članek

Organizatorji sejma v Orange Countyju so sporočili, da Arenas ni smel več sodelovati v igri 'basketball hoops', saj je presegel dnevno mejo osvojenih nagrad - 15 plišastih igrač. Na fotografiji košarkarja jih je možno prešteti vsaj dvajset.

Gilbert Arenas, znan tudi pod vzdevkom Agent Zero zaradi številke, ki jo je nosil na dresu, je več kot deset let igral v ligi NBA. Bil je trikrat izbran za tekmo zvezd, kariero pa je končal leta 2013 na Kitajskem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.