Izpadel še Tokič

Foto: Žurnal24 (Foto: www.alesfevzer.com)
Od svetovnega namiznoteniškega prvenstva v Rotterdamu se je poslovil še zadnji slovenski predstavnik. Bojana Tokiča je v drugem kolu premagal peti igralec sveta, Kitajec Ma Long.
Oglej si celoten članek

A ne gladko, kot bi marsikdo pričakoval. Novogoričan je bil tekmecu povsem enakovreden, vodil je z 2:1 v nizih, toda Kitajcu je na koncu vendarle uspel preobrat.

Tokič je s svojo igro in uporom navdušil 2.000 gledalcev v dvorani Ahoy, a je bil po dvoboju razočaran, saj je imel občutek, da lahko stori senzacijo, tako kot jo je pred dvema letoma, ko je ugnal olimpijskega prvaka, Južnokorejca Seun Min Ryuja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.