Izpadla še poslednja Slovenka

Foto: Profimedia
Izpadla je še zadnja slovenska predstavnica na teniških turnirjih WTA in ATP v Avstraliji, Novi Zelandiji in na Kitajskem.
Oglej si celoten članek

Andreja Klepač je s Čehinjo Lucio Hradecko v drugem krogu turnirja v Brisbanu izgubila proti prvi dvojici sveta, Čehinjama Barbori Krejcikovi in Katerini Siniakovi, s 3:6 in 2:6.

Spopad velikanov "Tega se bom spominjala celo življenje"

Slovenske predstavnice in Aljaž Bedene so novo sezono začeli porazno. V prvem tednu so zabeležili vsega dve zmagi, pa še ti med dvojicami. V drugi krog sta se prebili Andreja Klepač in Dalila Jakupovič na Kitajskem.

Ekspresno pa so že v prvem krogu izpadli Kaja Juvan, Tamara Zidanšek, Dalila Jakupovič, Polona Hercog, Aljaž Bedene in tudi Katarina Srebotnik med dvojicami.

Novost Serena odločno podprla pravilo za zaščito mamic

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.