Izpadla tudi Hercogova

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V prvem krogu odprtega teniškega prvenstva ZDA v New Yorku je izpadla tudi Polona Hercog.
Oglej si celoten članek

Najvišje uvrščeno slovensko igralko na svetovni jakostni lestvici je ponoči po našem času gladko s 6:2 in 6:4 premagala 24. nosilka Rusinja Jekaterina Makarova.

Že v ponedeljek popoldne se je poslovil tudi Aljaž Bedene, ki ga je ugnal Rus Dimitrij Tursunov v štirih nizih s 7:5, 4:6, 6:3 in 6:0. Nastopiti pa bi moral tudi Grega Žemlja, ki mu je žreb namenil Švicarja Rogerja Federerja, a obračuna s slovitim tekmecem ni bilo, saj so prireditelji dvoboj zaradi dežja prestavili na torek.

V moški konkurenci so med drugim napredovali drugi in četrti nosilec, Španca Rafael Nadal in David Ferrer ter osmopostavljeni Francoz Richard Gasquet. V ženski konkurenci so bile uspešne tretjepostavljena Poljakinja Agnieszka Radwańska, peta nosilka, Kitajka Li Na, ter osma nosilka, Nemka Angelique Kerber. Domače navijače pa je navdušila Venus Williams, ki je s 6:1 in 6:2 ugnala dvanajstopostavljeno Belgijko Kirsten Flipkens.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.