Izpolnila obljubo in navdušila internet

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Valentina Allegri, hči trenerja Juventusa Massimiliana Allegrija, je izpolnila obljubo.
Oglej si celoten članek

Juventus jev Italiji že osvojil svoj peti zaporedni naslov, čeprav je četa Massimiliana Allegrija v sezono Serie A krenila katastrofalno in si na žačetku priigrala velik zaostanek za največjimi tekmeci. A od konca oktobra so sledile le še zmage in en remi.

V uspeh je nekaj časa verjetno dvomila tudi trenerjeva hčerka Valentina, ki je obljubila, da bo odpela Juventuso vo himno "Storia di un grande amore", če bo stara dama znova prišla do državne lovorike. In obljuba dela dolg.

"Obljubila sem. Rekla sem, da bom zapela, če bodo osvojili naslov. Zdaj grem delati bedaka iz sebe," je zapisala Valentina in objavila video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.