Izraelcema igra dvojic v Melbournu

Foto: Žurnal24 Andy Ram in Jonathan Elrich sta bila najboljša med moškimi dvojicami.
Izraelca Jonathan Erlich in Andy Ram, osma nosilca, sta v finalu moških dvojic Odprtega teniškega prvenstva Avstralije premagala sedmopostavljena Francoza Arnauda Clementa in Michaela Llodro.
Oglej si celoten članek
 

OP Avstralije, finale, dvojice (M)

J. Erlich/A. Ram (IZR, 8) : A. Clement/M. Llodra (FRA, 7) 7:5, 7:6

Jonathan Elrich in Andy Ram sta doslej skupaj osvojila enajst turnirjev, tokrat pa prvega za veliki slam. Na največjih turnirjih sta bila doslej najbližje naslovu leta 2003, ko sta izpadla v polfinalu Wimbledona. V Davisovem pokalu sta v igri parov neporažena od marca leta 2005.

Pred dvobojem sta bila sicer favorita Francoza Arnaud Clement in Michael Llodra, ki sta lani v Wimbledonu premagala prva nosilca Boba in Mika Bryana iz ZDA, Llodra pa je skupaj z rojakom Fabriceom Santorom zmagal na OP Avstralije med pari leta 2003 in 2004.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.