Izvedel, da ne bo v prvi postavi in šokiral soigralce

Foto: Epa
Foto: Epa
Cristiano Ronaldo odpotoval v domovino.
Oglej si celoten članek

Portugalski velezvezdnik Cristiano Ronaldo se je znova znašel v središču pozornosti angleških medijev po novem visokem porazu Manchester Uniteda, rdeči vragi so na mestnem derbiju z 1:4 izgubili proti Cityju. Ronaldo sicer pred dvobojem ni bil niti na seznamu igralcev za tekmo.

Portugalec je dan pred tekmo izvedel, da ne bo v prvi postavi. Načrt trenerja Ralf Ragnick je bil po pisanju The Suna takšen, da bi Ronaldo vstopil v igro, ko bi bili tekmeci že nekoliko utrujeni, največji zvezdnik Uniteda pa naj bi s svežino tako prinesel razliko v korist svojega moštva.

A načrt Ronaldu ni bil všeč. The Sun je tako zapisal, da je takoj po razkritju trenerjevega plana začel tožiti zaradi poškodbe. To je bil tudi razlog, da se ni znašel v kadru.

Še pred derbijem je nato odpotoval na Portugalsko. O tem ni obvestil soigralcev, ki so bili po poročanju angleških medijev šokirani, ko so izvedeli za njegovo potezo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.