Jackson še sam mislil, da je izgubil

Foto: Žurnal24 UFC ne počiva. Potem ko so MMA mojstri prejšnji teden navduševali Nemce, so se t
Glavno borbo večera na UFC 123 med Quintonom "Rampage" Jacksonom in Lyotom Machido je po nekoliko sumljivi sodniški odločitvi dobil Jackson. B. J. Penn hitro opravil z Mattom Hughesom.
Oglej si celoten članek

Quinton "Rampage" Jackson je po koncu glavne borbe večera na UFC 123: Rampage vs. Machida v znak zmage vzdignil roko svojega nasprotnika Loyota Machide. Očitno pa sodniki borbe niso videli kot Jackson, saj so zmagu podelili njemu. "Rampage“ je v prvih dveh rundah sicer bil nekoliko bolj agresiven, toda v tretji je bil v povsem podrejenem položaju, vendar očitno to ni prepričalo sodnikov. "Machida me je razbil,“ je bil po razglasitvi zmagovalca poštev Jackson, medtem ko je Machida povedal: "Dal sem vse od sebe, očitno pa so sodniki menili, da je Quinton zmagal.

Tretji del najkrajši
V Michiganu sta se še tretjič v zgodovini v oktagonu srečala legendarna B. J. Penn in Matt Hughes. Tretji del zgodbe z naslovom B. J. Penn proti Mattu Hughesu pa se je končal hitreje, kot je marsikdo pričakoval. B. J. Penn je Hughesa takoj zadel z desno roko in ga poslal na parter, kjer je nato z močnimi udarci (ground and pound) hitro zaključil borbo.

V preostalih borbah glavnega dela je UFC debitant Maiquel Falcao premagal Geralda Harrisa, Phil Davis Tima Boetsha in George Sotiropoulos Joea Lauzona.

UFC 123: Rampage vs. Machida

Glavne borbe:
Quinton "Rampage" Jackson : Lyoto Machida
B. J. Penn : Matt Hughes
Maiquel Falcao : Gerald Harris
Phil Davis : Tim Boetsch
George Sotiropoulos : Joe Lauzon

Predborbe:
Brian Foster : Matt Brown
Mark Munoz : Aaron Simpson
Dennis Hallman : Karo Parisyan
Edson Barboza : Mike Lullo
Paul Kelly : T.J. OBrien
Nik Lentz : Tyson Griffin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.