Jacobsenl sklenil bogato športno pot

Foto: EPA
Foto: EPA
Norveški smučarski skakalec Anders Jacobsen je v torek naznanil konec športne poti.
Oglej si celoten članek

Tridesetletni skakalec, ki je v sezoni 2006/7 osvojil tradicionalno novoletno turnejo, je v pogovoru z norveško televizijo NRK povedal, da mu za nadaljevanje manjka motivacija, poroča agencija dpa.

Jacobsen je v minuli zimi z norveško ekipo na SP v Falunu osvojil naslov svetovnega prvaka. Skupaj pa je v karieri osvojil kar sedem medalj na SP, med njimi pet ekipnih. Na olimpijskih igral 2010 v Vancouvru se je z ekipo veselil brona, tri medalje pa je osvojil tudi na svetovnih prvenstvih v poletih.

Po Andersu Bardalu je Jacobsen že drugi uveljavljeni norveški skakalec, ki se je po letošnjem SP športno upokojil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.